header_metweg
€ 325,-
Direct inschrijven

 

 

ADR

Om gevaarlijke stoffen veilig te vervoeren, is een groot aantal regels opgesteld. Deze regels gelden zowel nationaal als internationaal en zijn vastgelegd in het ADR. Het ADR is de Europese overeenkomst met betrekking tot het internationaal vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg.
Het is van belang dat chauffeurs die gevaarlijke stoffen vervoeren weten wat ze moeten doen – en soms niet moeten doen als het een keer mis gaat. Om gevaarlijke stoffen te mogen vervoeren hebben chauffeurs in ieder geval een certificaat ADR Basis nodig voor stukgoed. Dit certificaat kan worden aangevuld met de specialisatie Tank (wanneer u rijdt met een tankauto) en/of de specialisatie Klasse 1 (explosief) of Klasse 7 (radioactief).

In twee dagen geven wij een gedegen cursus en werken wij met een PowerPointpresentatie en het beste ADR-boek wat momenteel beschikbaar is. Daarbij geven wij chauffeurs de maximale begeleiding richting het examen. Ze krijgen een document mee waarin de belangrijkste dingen staan, die ze moeten kennen voor het examen. Daarnaast krijgen ze bij de gewone oefenvragen nog een online examentraining mee. Op deze wijze zijn bent u als chauffeur maximaal voorbereid op het examen!


Duur opleiding

2 dagen (+ Tank 3 dagen)


Waarde nascholing Code 95

14 uur (+ Tank 21 uur)


Aantal deelnemers

Maximaal 20 deelnemers


Prijs per deelnemer

€ 325,- Al onze prijzen zijn exclusief BTW en inclusief examenkosten, leermateriaal, lunch en aan- en afmeldkosten CCV. Dus geen (extra) verborgen kosten.

Vanaf 8 deelnemers krijgt iedere extra deelnemer maar liefst 25% korting! En vanaf 12 deelnemers krijgt iedere extra deelnemer zelfs 40% korting!