header_metweg
€ 119,-
Direct inschrijven

 

 

Geconditioneerd Vervoer

Het doel van de opleiding Chauffeur geconditioneerd vervoer (U10) is dat de chauffeur volledig op de hoogte is van de procedures en wetgeving omtrent het vervoer van bederfelijke waren en goederen, zoals bij-voorbeeld bloemen en levensmiddelen. Bij dit type van vervoer gelden strenge wettelijke voorwaarden. Verkeerd omgaan met de lading kan vergaande gevolgen hebben voor de volksgezondheid. Producten zoals bijvoorbeeld bloemen kunnen sterk in waarde dalen als het transport niet goed wordt uitgevoerd wat weer grote financiële risico’s met zich meedraagt voor de vervoerder.
De rol die de chauffeur hierin speelt wordt steeds groter. Hij/zij werkt met hoogwaardig transportmaterieel met moderne koel- en/of verwarmingsinstallaties en ook de steeds groter wordende verscheidenheid van producten met bijbehorende specifieke behandeling ten aanzien van temperatuur, op- en overslag.


Inhoud

· Kwaliteitshandhaving
· Keten van conditionering
· Laad- en losprocedures
· Wet- en regelgeving
· Hygiëne en productkennis
· Basiskennis techniek
· Hoe te handelen bij storingen
· Temperatuur
· Koel- en verwarmingsinstallaties


Duur opleiding

1 dag


Waarde nascholing Code 95

7 uur


Aantal deelnemers

Maximaal 20 deelnemers


Prijs per deelnemer

€ 119,- Al onze prijzen zijn exclusief BTW en inclusief examenkosten, leermateriaal, lunch en aan- en afmeldkosten CCV. Dus geen (extra) verborgen kosten.

Vanaf 8 deelnemers krijgt iedere extra deelnemer maar liefst 25% korting! En vanaf 12 deelnemers krijgt iedere extra deelnemer zelfs 40% korting!