header_metweg
€ 119,-
Direct inschrijven

 

 

Leefstijl

Ziekteverzuim binnen de Transport- en logistiekbranche is nog steeds niet optimaal. In veel gevallen is dit niet eens werk-gerelateerd. Transportbedrijven willen nuttige, preventieve acties ondernemen en daarmee kosten besparen, Maar hoe voorkom je ziekteverzuim bij chauffeurs? En wat is de invloed van een gezonde leefstijl hierop?
Natuurlijk leeft de gemiddelde chauffeur allang niet meer op een broodje bal. Door bewustwording laten wij de chauffeur kritisch kijken naar zichzelf: wat zijn verbetermogelijkheden voor mij? En hoe houd ik dit werk -op een gezonde manier- vol tot aan mijn pensioen? Andere vragen die hierbij kunt stellen zijn: hoe ga ik om met werkdruk? Wat is het belang van gezonde voeding? En welke invloed heeft beweging en goede nachtrust? Eigenlijk weten we het wel. Vaak gaat het om zaken die we liever uitstellen of soms liever helemaal uit de weg gaan! Een duwtje in de rug of een stok achter de deur kan in sommige gevallen misschien geen kwaad.
In deze nieuwe Code 95 cursus Leefstijl gaan we dieper in op de bovenstaande vragen. Het motiveren van chauffeurs staat hierbij centraal: we dagen de chauffeurs op verschillende manieren uit hun leefstijl aan te passen. Zodat zij de kans om ziek te worden kunnen verkleinen én na hun werk nog energie over houden. Een chauffeur die goed in z’n vel zit is immers goud waard!


Duur opleiding

1 dag


Waarde nascholing Code 95

7 uur


Aantal deelnemers

Maximaal 16 deelnemers


Prijs per deelnemer

€ 119,- Al onze prijzen zijn exclusief BTW en inclusief examenkosten, leermateriaal, lunch en aan- en afmeldkosten CCV. Dus geen (extra) verborgen kosten.

Vanaf 8 deelnemers krijgt iedere extra deelnemer maar liefst 25% korting! En vanaf 12 deelnemers krijgt iedere extra deelnemer zelfs 40% korting!