header_metweg
€ 175,-
Direct inschrijven

 

 

Basisveiligheid VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Of u nu werkt als installateur, timmerman, of als chauffeur op bouwterreinen komt. Steeds vaker heeft u een Basisveiligheid VCA-certificaat nodig. Sterker nog: vele opdrachtgevers stellen als eis dat u in het bezit bent van een Basisveiligheid VCA-certificaat. VCA is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.
Met het certificaat Basisveiligheid VCA toon je aan dat beschikt over de basiskennis van veiligheid, gezondheid en milieu. Je kunt dus veilig werken en houdt rekening met het milieu en de gezondheid van jezelf en anderen. Het certificaat Basisveiligheid VCA VOL is verplicht voor leidinggevenden die werken op een locatie waar VCA verplicht is.


Inhoud

– Wetgeving op het gebied van arbeidsomstandigheden
– Risico’s en preventie
– Gevaarlijke stoffen
– Brand- en explosiegevaar
– Elektriciteit
– Machines en gereedschappen
– Hijsen en tillen
– Werken op hoogte
– Persoonlijke beschermingsmiddelen
– Toetsing/examen


Duur opleiding

1 dag


Waarde nascholing Code 95

7 uur


Aantal deelnemers

Maximaal 20 deelnemers


Prijs per deelnemer

€ 175,- Al onze prijzen zijn exclusief BTW en inclusief examenkosten, leermateriaal, lunch en aan- en afmeldkosten CCV. Dus geen (extra) verborgen kosten.

Vanaf 8 deelnemers krijgt iedere extra deelnemer maar liefst 25% korting! En vanaf 12 deelnemers krijgt iedere extra deelnemer zelfs 40% korting!